Algirdas Pronskus, besilaikantis sveikos gyvensenos, po įvairiausių mitybos eksperimentų padarė išvadą, kad tik sveiki, nerafinuoti produktai, saikas ir jų įvairovė padeda išspręsti daugelį sveikatos problemų ir pagerinti gyvenimo kokybę. Sveikus maisto produktus jis įsigyja iš patikimų ir patikrintų Lietuvos smulkiųjų ūkininkų, kai ką augina pats ir gamina įvairius pagardus kasdienei, sveikai mitybai.
Prieš dešimtmetį uostamiestį išmainęs į Rudaičių kaimą, Algirdas Pronskus įkūrė individualią įmonę. Savo namuose jis turi pagal Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos reikalavimus įrengtas gamybos patalpas, kur gamina sveikatai palankią produkciją. A.Pronskus spaudžia kanapių, moliūgų, sėmenų, judros, saulėgrąžų aliejų, prekiauja ir kitais savo pagamintais produktais: skrudintų kanapių pabarstėle, kanapių viršūnėlių, žiedų, lapelių arbata, arbatžolėmis iš Minijos draustinio pievų – gauromečio, raudonųjų dobilų, čiobrelių ir kitomis. Šaltuoju metu gamina sveikatinimo priemones su alijošiumi, medumi, imbieru.Jis taip pat siūlo termiškai neapdorotus grūdinių kultūrų produktus – belukštes avižas ir jų dribsnius, baltuosius grikius. Sau ir draugams kepa vaisių, riešutų ir sėklų duonelę „Skaninauda“ – be pridėtinio cukraus ir mielių, su obuolių raugu.